17 aug. 2012

Cherida

Enkele foto's uit de shoot met Cherida

Voor meer foto's  van Cherida zie :

7 opmerkingen:

 1. Je hebt prachtige foto's van haar gemaakt, Truus. Ik heb alle twee de series bekeken. Ze is zelf trouwens ook erg mooi. Wat een plezier moet dat zijn om zo'n mooi persoon te fotograferen. Welke ik de mooiste vind? Ik zou het niet weten. Ze zijn stuk voor stuk prachtig. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja het is heel moeilijk kiezen,maar ik ga toch voor de onderste,wat komt ze vol zelfvertrouwen over dat maakt haar nog mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's Truus, mooi model ook.
  Gr. Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie fotos van een erg mooi en fijn model. Prachtige tint in de huid en een prachtig mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Truus,

  uiteraard ook de andere serie beken op je punt en je bewerkingen in de bovenste serie vind ik echt heel erg mooi. Hier zie ik ook de foto (de middelste) die je ook op je puntje hebt en die is mijn favoriet.

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uitstekende foto's en een leuk model.

  Groetjes, Joop

  complimenten voor de header boven aan uw blog.....wat een juweeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Joop,

  Bedankt voor alle fijne reactie's en compliment !!
  Mijn modellen komen vaak uit familie,kennis/vrienden kring, Cherida is een collega. Soms vraag ik mensen/modellen en ook doe ik wel eens georganiseerde hyves shoot. Dan heb je op één dag meerdere modellen, vaak nog erg jonge meisjes. Intensief maar wel leuk doordat je met een hele groep fotografen en modellen bent.
  Werken met mensen vind ik zelf héél leuk dus ik kan het alleen maar aanbevelen. Zou het ook leuk vinden om meer portretfoto's op Blogspot etc. te zien. Daar zie je nl. overwegend natuurfoto's.

  groetjes, Truus

  BeantwoordenVerwijderen